Ki áll a Galaxy Webdesign mögött?

Kovács Botond vagyok szabadúszó webdesigner, volt webáruház tulajdonos, weboldalkészítő és a GalaxyWebdesign.hu tulajdonosa. 

Olyan magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozóknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek nincsen több millió forintjuk, hogy egyedi fejlesztésű weboldalt készíttessenek, azonban mégis szeretnének megjelenni az interneten.

Webáruház tulajdonosként rengeteg tapasztalati tudásra tettem szert, aminek köszönhetően más kezdő webáruház tulajdonosnak is tudtam a kezdeti lépésekben segíteni. Ennek okán nem csak a webáruház oldal megépítésében, hanem mindegy egyéb feladatban is tudok segíteni. Például a termékbeszerzés teljes folyamatában vagy éppen a fulfillment szolgáltatásban. 

Fontosnak tartom ebben a szakmában a fejlődést, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb és újabb trendek, amit követni kell. Sok képzésen vettem és veszek részt, hogy mindig naprakészen tartsam tudásom. Alapvető még számomra a precizitás, ezért minden munkámat alapos tervezéssel és kivitelezéssel végzem el.

Vitamentes GARANCIA!

A nagy ígéretek könnyen üres szavakká válhatnak, ha nem azt kapod amire számítottál az itt leírtakból. Ezért én, Kovács Botond megígérem és garantálom neked, hogy egy kitűnő élményben lesz részed.

Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal, a weboldal átadása előtt, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk számodra, és még aznap visszafizetjük a befizetett összeget.

Kizárólag prémium programokkal dolgozunk!

Miért érdemes minket választani?

Betartjuk a határidőket

Nálunk nem opció, hogy nem készül el az weboldalad a megadott határidőre. Csak és kizárólag olyan határidőket vállalunk el, amiről tudjuk, hogy be is tudunk tartani.

Megbízhatóak vagyunk

Szolgáltatásunk egyik főbb jellemzője a megbízhatóság. Ez annak köszönhető, hogy mindig készséggel segítünk, ha bármilyen kérdésed lenne, illetve a projekt végén sem engedjük el a kezed.

Garanciát vállalunk

Minden projektre garanciát vállalunk. Ha az átadás során van olyan rész, ami nem tetszik és szeretnél rajta változtatni, akkor mi addig alakítjuk, amíg az elvárásaidnak teljes mértékben megfelel.

Segítünk és támogatunk

Elakadtál? Nem boldogulsz és segítségre van szükséged? Nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal. Ha nincs időd az oldaladdal foglalkozni, akkor szívesen átvállaljuk a weboldalad kezelését.

Odafigyelünk a céljaidra

A konzultáció egyik fő célja, hogy jobban megismerjük a céljaidat és az elvárásaidat. Mivel csak így tudjuk a számodra legoptimálisabb szolgáltatást nyújtani.

Kijelölt kapcsolattartó

Minden ügyfelünk kijelölt, közvetlen kapcsolattartót kap. Így mindig tudni fogod, hogy éppen hogyan áll a projekted és mire számíthatsz az elkövetkező időszakban.

Kiváló minőségű

A gondtalan, hosszútávú, stabil működés miatt csak és kizárólag prémium szoftvereket használunk, amik az egyes funkciókat biztosítják. Továbbá gyors és megbízható tárhelyet is tudunk ajánlani.

Követjük a trendeket

A mai világban elengedhetetlen, hogy ne csak az elkészített oldalaink, hanem mi is naprakész tudással rendelkezzünk. Ezért mindig figyeljük és alkalmazzuk az új design és marketing megoldásokat.

Rövid határidők

A kidolgozott folyamatainknak köszönhetően, egy egyszerűbb céges weboldalt akár 2-3 hét alatt elkészítünk, míg egy webáruházat 4-5 hetes határidővel tudunk vállalni.

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.