Keresőoptimalizálás mesterfokon

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

A SEO (Search Engine Optimization), avagy keresőoptimalizálás nagyon hasznos eszköz, amennyiben több látogatót szeretnél az oldaladra csábítani. A keresőoptimalizálás segítségével akár elsőként jelenhetsz meg a Google találatai között, ezáltal számos új vásárlót szerezhetsz hirdetési költségek nélkül.

Például, ha valaki rákeres egy olyan kulcsszóra, ami szorosan kapcsolódik a tevékenységedhez és rendelkezik SEO beállítással, akkor akár az első találati helyen szerepelhetsz, ami egy nagyon nagy előny a konkurensekkel szemben.

Mire számíthatsz, hogy ha együtt dolgozunk?

astronauta_asztal
Konzultáció
Az online konzultáció célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat és az elvárásaidat. Ezt követően meghatározzuk a főbb célokat, amiket a tervezés során figyelembe veszünk.
1
astronauta_asztal
astronauta_oleles
Árajánlat, szerződés
Az elképzelések, illetve az igények megismerését követően összeállítjuk az árajánlatot, ami tartalmazza a keresőoptimalizáláshoz szükséges részfeladatok listáját. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszésedet, megkötjük a szerződést.
2
astronauta_oleles
astronauta_ceruza
Tervezés
Mivel a konzultáción részletesen megismertük a vállalkozásodat és az elvárásokat, ezért a megbeszéltek szerint ebben a fázisban meghatározzuk és kidolgozzuk a munkafolyamatokat. Kezdetét veszi a kulcsszókutatás és versenytársak elemzése.
4
astronauta_ceruza
asztronauta fekszik laptop
Cselekvési terv meghatározása
A tervezés befejezése utána elkezdjük a cselekvési terv felépítését, amiben lépésekre le van bontva a sikeres Google helyezéshez szükséges feladatok.
5
asztronauta fekszik laptop
astronauta_karbantart
Technikai beállítások
Elkezdjük a cselekvési tervben meghatározott feladatok megvalósítását. Ez magába foglalja az oldalon található tartalmak, képek és linkek elkészítését, hogy a Google számára is értékes legyen az oldalad. Ennek köszönhetően a Google találati listájában előrébb kerülhetsz.
5
astronauta_karbantart
astronauta_bevasarlokocsi
Projekt véglegesítése és átadása
A keresőoptimalizálás végeztével részletesen bemutatjuk, hogy milyen eredményeket sikerült elérni, illetve megosztjuk veled a fontosabb adatokat és kulcsszavakat is. Ezen felül egy rövidebb videós oktatóanyagot is elküldünk, hogy ha a jövőben újabb tartalmat szeretnél készíteni.
6
astronauta_bevasarlokocsi

Ki áll a Galaxy Webdesign mögött?

Kovács Botond vagyok szabadúszó webdesigner, volt webáruház tulajdonos, weboldalkészítő és a GalaxyWebdesign.hu tulajdonosa. 

Olyan magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozóknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek nincsen több millió forintjuk, hogy egyedi fejlesztésű weboldalt készíttessenek, azonban mégis szeretnének megjelenni az interneten.

Fontosnak tartom ebben a szakmában a fejlődést, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb és újabb trendek, amit követni kell. Sok képzésen vettem és veszek részt, hogy mindig naprakészen tartsam tudásom. Alapvető még számomra a precizitás, ezért minden munkámat alapos tervezéssel és kivitelezéssel végzem el.

Várom, hogy együtt dolgozzunk.

Miért érdemes minket választani?

Betartjuk a határidőket

Nálunk nem opció, hogy nem készül el a SEO projekted a megadott határidőre. Csak és kizárólag olyan határidőket vállalunk el, amiről tudjuk, hogy be is tudunk tartani.

Megbízhatóak vagyunk

Szolgáltatásunk egyik főbb jellemzője a megbízhatóság. Ez annak köszönhető, hogy mindig készséggel segítünk, ha bármilyen kérdésed lenne, illetve a projekt végén sem engedjük el a kezed.

Garanciát vállalunk

Minden projektre garanciát vállalunk. Ha az átadás során van olyan rész, ami nem tetszik és szeretnél rajta változtatni, akkor mi addig alakítjuk, amíg az elvárásaidnak teljes mértékben megfelel.

Követjük a trendeket

A mai világban elengedhetetlen, hogy ne csak az elkészített oldalaink, hanem mi is naprakész tudással rendelkezzünk. Ezért mindig figyeljük és alkalmazzuk az új design és marketing megoldásokat.

Odafigyelünk a céljaidra

A konzultáció egyik fő célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat, céljaidat és az elvárásaidat. Hiszen így tudjuk számodra a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtani.

Kijelölt kapcsolattartó

Minden ügyfelünk kijelölt, közvetlen kapcsolattartót kap. Így mindig tudni fogod, hogy éppen hogyan áll a projekted és mire számíthatsz az elkövetkező időszakban.

Elégedett ügyfelek mondták rólam:

Zsolt Kertész
Zsolt Kertész
2022-06-22
ajánlja
Köszönet hogy részt vehettem a trainingen. Csak ajánlani tudom kezdő és haladó vállalkozásoknak is egyaránt. Nagyon sok hasznos és építő jellegű információt kaptam érdemes vele együtt dolgozni;)
Muhari Nikoletta Lia
Muhari Nikoletta Lia
2022-06-13
ajánlja
Hasznos tanácsokat kaptam a weboldalam optimalizálását és továbbfejlesztését illetően.
Patkós Dániel
Patkós Dániel
2022-06-13
ajánlja
Hello! Nagyon elégedett voltam az elemzéssel. Kaptam új információkat az oldallal kapcsolatban, ami számomra nagyon hasznos volt. Az automatizálásról sokat tanultam, illetve a kinézetről is kaptam pár hasznos tanácsot. Ami a legjobb, hogy mind ezt szakszerűen összefoglalva. Ajánlom bárkinek, aki szeretne többet kihozni a már meglévő webshopból, vagy éppen egy tejesen ujjat szeretne létrehozni. Mindenféle képen foglak még keresni, hirdetéssel és vevői visszajelzésekkel kapcsolatban. Szia.
Rizner Hedvig
Rizner Hedvig
2022-06-09
ajánlja
Ingyenes konzultáción vettem részt, mely hasznos volt számomra. Udvarias,érthető választ kaptam kérdéseimre
Kovács László
Kovács László
2022-06-06
ajánlja
Egy díjmentes felmérésen vettem részt és egy nagyon jó embert ismerhettem meg Kovács Botond személyében egy intelligens és jól kommunikáló személy.Azt gondolom szeretnék vele együtt dolgozni csak ajánlani tudom
Réka Tokai
Réka Tokai
2022-06-02
ajánlja
Egy ingyenes elemzésen vettem részt, de azt hiszem túlszárnyalta az elképzeléseimet. ☺ Kedves, segítőkész és mindenre részletesen kitér. Segít az elakadásban, ötletet, tanácsot ad a továbbiakhoz. Szóval aki gondolkodik, ne tegye tovább, csak jelentkezzen hozzá! 😉
Boér P. Csaba
Boér P. Csaba
2022-04-06
ajánlja
Szuper! Bátran ajánlom mindenkinek!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.