Egyedi arculattervezés készítése mesterfokon

A SIKERTELEN VÁLLALKOZÁSOK TITKA!

Amiért a látogatók 90%-a már az első pár másodpercben elhagyja az oldaladat!

laptop hatter

Reszponzívitás hiánya

Manapság az oldalakat 60-70%-ban mobil eszközön használják. Ezért nagyon fontos, hogy az elkészített weboldal ne csak asztali gépen, hanem mobilon is kitűnően működjön.

robogo hatter

Lassú beltöltés

Minden egyes betöltési másodperc csökkenti annak az esélyét, hogy valaki tovább maradjon az oldalon. Lehet, hogy ezzel éppen egy nagy és komoly lehetőséget elszalatva!

viking hatter

Elavult kinézet

Mivel először a látogatók a weboldallal találkoznak, ezért egy rossz megjelenésű oldal könnyen negatív tulajdonságokkal jellemezhetik a vállakozás minőségét is.

beszelgetes hatter

Bonyolult navigáció

Egy weboldal alapja az egyszerűség és az átláthatóság. Sokan ennek hiánya miatt távoznak az oldaladról, mert feladják a keresgélést és mennek át a konkurenciához.

villaskulcs hatter

Nincs optimalizálva

Egy nem optimalizált kép és videó több problémát is okozhat a weboldallal. A túlságosan nagy fájlméret belassítja, a pixeles megjelenés pedig rontja a megjelenését.

megafon hatter

Felesleges szöveg

Egy értékesítési weboldal célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb információt adjuk át a látogató számára. Ezért fontos a tömör, egyszerű és hatékony szövegírás.

Grafikai munkánk főbb jellemzői

Nem csak a vállalkozásodnak, hanem az oldalad kinézetének is aktuálisnak kell lennie. Hiába vagy te a legjobb az adott területen, hogy ha egy rossz megjelenésű oldal mindent elront.

Mire számíthatsz, hogy ha együtt dolgozunk?

astronauta_asztal
Konzultáció
Az online konzultáció célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat és az elvárásaidat. Ezt követően meghatározzuk a főbb célokat, amiket a tervezés során figyelembe veszünk.
1
astronauta_asztal
astronauta_oleles
Árajánlat, szerződés
Az elképzelések, illetve az igények megismerését követően összeállítjuk az árajánlatot, ami tartalmazza a céges arculat készítéshez szükséges részfeladatok listáját. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszésedet, megkötjük a szerződést.
2
astronauta_oleles
astronauta_ceruza
Tervezés
Mivel a konzultáción részletesen megismertük az elvárásokat, ezért a megbeszéltek szerint ebben a fázisban megtervezzük az weboldalad egyedi arculatát.
4
astronauta_ceruza
astronauta_oltony
Design bemutatása
Az elkészült designt közösen átnézzük. Ha esetleg szeretnél rajta módosítani akkor természetesen ezen a ponton bátran jelezheted nekünk és mi elvégezzük a kért változtatásokat.
5
astronauta_oltony
astronauta_bevasarlokocsi
Grafika átadása
Felhasználásra alkalmas formátumban véglegesítjük a grafikai tervet, hogy nyomdai gyártásra is kompatibilis legyen. Ezen felül átadjuk a felhasznált betűtípusokat és színkódokat.
5
astronauta_bevasarlokocsi

Miért érdemes minket választani?

Betartjuk a határidőket

Nálunk nem opció, hogy nem készül el a céges arculatod a megadott határidőre. Csak és kizárólag olyan határidőket vállalunk el, amiről tudjuk, hogy be is tudunk tartani.

Megbízhatóak vagyunk

Szolgáltatásunk egyik főbb jellemzője a megbízhatóság. Ez annak köszönhető, hogy mindig készséggel segítünk, ha bármilyen kérdésed lenne, illetve a projekt végén sem engedjük el a kezed.

Garanciát vállalunk

Minden projektre garanciát vállalunk. Ha az átadás során van olyan rész, ami nem tetszik és szeretnél rajta változtatni, akkor mi addig alakítjuk, amíg az elvárásaidnak teljes mértékben megfelel.

Odafigyelünk a céljaidra

A konzultáció egyik fő célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat, céljaidat és az elvárásaidat. Hiszen így tudjuk számodra a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtani.

Rövid határidők

A kidolgozott folyamatainknak köszönhetően, egy egyszerűbb céges weboldalt akár 2-3 hét alatt elkészítünk, míg egy webáruházat 4-5 hetes határidővel tudunk vállalni.

Kijelölt kapcsolattartó

Minden ügyfelünk kijelölt, közvetlen kapcsolattartót kap. Így mindig tudni fogod, hogy éppen hogyan áll a projekted és mire számíthatsz az elkövetkező időszakban.

Elégedett ügyfelek mondták rólam:

Zsolt Kertész
Zsolt Kertész
2022-06-22
ajánlja
Köszönet hogy részt vehettem a trainingen. Csak ajánlani tudom kezdő és haladó vállalkozásoknak is egyaránt. Nagyon sok hasznos és építő jellegű információt kaptam érdemes vele együtt dolgozni;)
Muhari Nikoletta Lia
Muhari Nikoletta Lia
2022-06-13
ajánlja
Hasznos tanácsokat kaptam a weboldalam optimalizálását és továbbfejlesztését illetően.
Patkós Dániel
Patkós Dániel
2022-06-13
ajánlja
Hello! Nagyon elégedett voltam az elemzéssel. Kaptam új információkat az oldallal kapcsolatban, ami számomra nagyon hasznos volt. Az automatizálásról sokat tanultam, illetve a kinézetről is kaptam pár hasznos tanácsot. Ami a legjobb, hogy mind ezt szakszerűen összefoglalva. Ajánlom bárkinek, aki szeretne többet kihozni a már meglévő webshopból, vagy éppen egy tejesen ujjat szeretne létrehozni. Mindenféle képen foglak még keresni, hirdetéssel és vevői visszajelzésekkel kapcsolatban. Szia.
Rizner Hedvig
Rizner Hedvig
2022-06-09
ajánlja
Ingyenes konzultáción vettem részt, mely hasznos volt számomra. Udvarias,érthető választ kaptam kérdéseimre
Kovács László
Kovács László
2022-06-06
ajánlja
Egy díjmentes felmérésen vettem részt és egy nagyon jó embert ismerhettem meg Kovács Botond személyében egy intelligens és jól kommunikáló személy.Azt gondolom szeretnék vele együtt dolgozni csak ajánlani tudom
Réka Tokai
Réka Tokai
2022-06-02
ajánlja
Egy ingyenes elemzésen vettem részt, de azt hiszem túlszárnyalta az elképzeléseimet. ☺ Kedves, segítőkész és mindenre részletesen kitér. Segít az elakadásban, ötletet, tanácsot ad a továbbiakhoz. Szóval aki gondolkodik, ne tegye tovább, csak jelentkezzen hozzá! 😉
Boér P. Csaba
Boér P. Csaba
2022-04-06
ajánlja
Szuper! Bátran ajánlom mindenkinek!

Dolgozzunk együtt!

Mesélj a projektedről és a célodról, valósítsuk meg közösen.