Egyedi weboldalak készítése mesterfokon

A SIKERTELEN VÁLLALKOZÁSOK TITKA!

Amiért a látogatók 90%-a már az első pár másodpercben elhagyja az oldaladat!

laptop hatter

Reszponzívitás hiánya

Manapság az oldalakat 60-70%-ban mobil eszközön használják. Ezért nagyon fontos, hogy az elkészített weboldal ne csak asztali gépen, hanem mobilon is kitűnően működjön.

robogo hatter

Lassú betöltés

Minden egyes betöltési másodperc csökkenti annak az esélyét, hogy valaki tovább maradjon az oldalon. Lehet, hogy ezzel éppen egy nagy és komoly lehetőséget elszalatva!

viking hatter

Elavult kinézet

Mivel először a látogatók a weboldallal találkoznak, ezért egy rossz megjelenésű oldal könnyen negatív tulajdonságokkal jellemezhetik a vállakozás minőségét is.

beszelgetes hatter

Bonyolult navigáció

Egy weboldal alapja az egyszerűség és az átláthatóság. Sokan ennek hiánya miatt távoznak az oldaladról, mert feladják a keresgélést és mennek át a konkurenciához.

villaskulcs hatter

Nincs optimalizálva

Egy nem optimalizált kép és videó több problémát is okozhat a weboldallal. A túlságosan nagy fájlméret belassítja, a pixeles megjelenés pedig rontja a megjelenését.

megafon hatter

Felesleges szöveg

Egy értékesítési weboldal célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb információt adjuk át a látogató számára. Ezért fontos a tömör, egyszerű és hatékony szövegírás.

A TÖKÉLETES MEGOLDÁS!

Mi segítünk a vállalkozásodat egy magasabb szintre juttatni!

Weboldal készítés

Egy olyan naprakész weboldalt készítünk a Te igényeidre szabva, ami nem csak a vállalkozásodat, hanem a modern automatizmusnak köszönhetően a Te munkádat is támogatja

Landing
oldalak

A landing oldal főbb célja, hogy a hirdetésekből származó látogatókat minél jobban ösztönözze a vásárlásra. Kevesen használnak ilyen oldalakat, ezért ennek az alkalmazásával könnyen ki lehet tűnni.

Logó- Arculattervezés

Nem csak a vállalkozásodnak, hanem az oldalad kinézetének is aktuálisnak kell lennie. Hiába vagy te a legjobb az adott területen, hogy ha egy rossz megjelenésű oldal mindent elront.

AJÁNDÉK BÓNUSZOK

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Közösen átbeszéljük a jelenlegi céges problémákat, illetve milyen céljaid és elképzeléseid vannak a weboldallal kapcsolatban.

WEBOLDAL ELEMZÉSE

A weboldaladról készítek egy részletes elemzést technikai és design szempontból, hogy hol érdemes rajta javítani, amit az online konzultáción prezentálok.

TRÉNING

Ha a projekt végeztével nem szeretnéd kérni a karbantartási csomagot, akkor az online tréningen megtanítalak, hogy hogyan kell kezelni és karbantartani az oldaladat.

DOMAIN VÁLASZTÁS

Még nincs meg a tökéletes domain név? Én megmutatom, hogy mik azok a szabályok, amik alapján egyszerű kiválasztani.

TÁRHELY VÁLASZTÁS

Keresed a megfelelő tárhelyet? Weboldalkészítőként segítek kiválasztani a számodra ideális választást.

SZAKMAI TANÁCSADÁS

A közös munkánk során különböző szakmai tanácsokkal támogatlak, hogy a vállalkozásod hatékonyabb legyen.

Miért elengedhetetlen egy weboldal?

A weboldal nem csak arra lehet jó, hogy egy terméket/szolgáltatást értékesítsünk, hanem információ nyújtásra és az ajánlat bemutatására is szolgál.

Véleményem szerint az érdeklődő olyan kérdéseire is tudunk választ adni a nap 24 órájában, ami esetleg elbizonytalanította és emiatt nem minket választ.

Ha manapság valaki terméket vagy szolgáltatást keres, akkor beírja a keresőbe a keresett kulcsszót. Mi történik, ha a céged nem szerepel a találati listában? Biztos lehetsz benne, hogy a konkurencia ott lesz, aki kiszolgálja a fogyasztó igényeit!

Ezt nem engedheti meg magának egy cég sem – így a Te céged sem!

Egy látogató bizalmának megszerzése a legnehezebb folyamat.

Viszont a weboldal egy tökéletes bizalom és szimpátia növelő eszköz, mivel a segítségével részletesebb betekintést tudunk nyújtani a vállalkozásunkba és annak történetébe.

Egy webhely csökkentheti az általános információkkal kapcsolatos kérdések számát.

Ez a megoldás hatalmas segítséget nyújt a munkád során, hiszen nem kell folyamatosan válaszolgatni a kérdésekre és emiatt más fontosabb feladatra már nem jut időd.

Ugyanakkor segít az ügyfeleknek hasznos információkat találni anélkül, hogy hívniuk vagy írniuk kellene, ami végső soron jobb felhasználói élményt biztosít.

Mikor szükséges a weboldal?

Egy honlap a tapasztalatok szerint, akkor éri meg a tulajdonosának, ha:

ELAKADTÁL? MI SEGÍTÜNK!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

-10% KEDVEZMÉNY!

Siess, mert az első 10 megrendelőnek -10% kedvezményt adunk a projekt teljes árából!

INGYENES KONZULTÁCIÓ!

Egy online konzultáción bemutatom a javaslataimat, hogy hol érdemes fejleszteni a weboldaladon.

Mire számíthatsz, hogy ha együtt dolgozunk?

astronauta_asztal
Konzultáció
Az online konzultáció célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat és a weboldallal kapcsolatos elvárásaidat. Ezt követően meghatározzuk a főbb célokat, amiket a tervezés során figyelembe veszünk.
1
astronauta_asztal
astronauta_oleles
Árajánlat, szerződés
Az elképzelések, illetve az igények megismerését követően összeállítjuk az árajánlatot, ami tartalmazza a weboldal készítéshez szükséges részfeladatok listáját. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszésedet, megkötjük a szerződést.
2
astronauta_oleles
astronauta_tarsalgas
Bekérjük a weboldalra szánt tartalmakat
A weboldal készítés legelső pontja az oldalra szánt szöveges és képi tartalmak bekérése. Természetesen a szöveges tartalmak megírásában, illetve igény szerint a megfelelő képek beszerzésében is tudunk segíteni.
3
astronauta_tarsalgas
astronauta_ceruza
Tervezés
Mivel a konzultáción részletesen megismertük az elvárásokat, ezért a megbeszéltek szerint ebben a fázisban beállítjuk az egyes funkciókat és megtervezzük az weboldalad egyedi arculatát.
4
astronauta_ceruza
astronauta_oltony
Design bemutatása
Az elkészült weboldalt közösen átnézzük, illetve elküldjük neked, hogy te is meg tudd nézni. Ha esetleg szeretnél módosítani a weboldal elemein, természetesen ezen a ponton bátran jelezheted nekünk és mi elvégezzük a kért változtatásokat.
5
astronauta_oltony
astronauta_bevasarlokocsi
Tesztelés és átadás
Az általad jóváhagyott weboldal legutolsó körben átesik egy több pontból álló ellenőrzésen annak érdekében, hogy kifogástalan weboldalt adhassunk át.
6
astronauta_bevasarlokocsi
Karbantartási lehetőség
A karbantartási szolgáltatást azért találtuk ki, hogy ne kelljen többé aggódnod weboldalad teljesítménye és biztonsága miatt. Garantáljuk a honlap zavartalan működését, valamint kihozzuk belőle a legtöbbet.
7

Ki áll a Galaxy Webdesign mögött?

Kovács Botond vagyok szabadúszó webdesigner, volt webáruház tulajdonos, weboldalkészítő és a GalaxyWebdesign.hu tulajdonosa. 

Olyan magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozóknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek nincsen több millió forintjuk, hogy egyedi fejlesztésű weboldalt készíttessenek, azonban mégis szeretnének megjelenni az interneten.

Fontosnak tartom ebben a szakmában a fejlődést, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb és újabb trendek, amit követni kell. Sok képzésen vettem és veszek részt, hogy mindig naprakészen tartsam tudásom. Alapvető még számomra a precizitás, ezért minden munkámat alapos tervezéssel és kivitelezéssel végzem el.

Várom, hogy együtt dolgozzunk.

Vitamentes GARANCIA!

A nagy ígéretek könnyen üres szavakká válhatnak, ha nem azt kapod amire számítottál az itt leírtakból. Ezért én, Kovács Botond megígérem és garantálom neked, hogy egy kitűnő élményben lesz részed.

Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal, a weboldal átadása előtt, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk számodra, és még aznap visszafizetjük a befizetett összeget.

Elégedett ügyfelek mondták rólam:

Zsolt Kertész
Zsolt Kertész
2022-06-22
ajánlja
Köszönet hogy részt vehettem a trainingen. Csak ajánlani tudom kezdő és haladó vállalkozásoknak is egyaránt. Nagyon sok hasznos és építő jellegű információt kaptam érdemes vele együtt dolgozni;)
Muhari Nikoletta Lia
Muhari Nikoletta Lia
2022-06-13
ajánlja
Hasznos tanácsokat kaptam a weboldalam optimalizálását és továbbfejlesztését illetően.
Patkós Dániel
Patkós Dániel
2022-06-13
ajánlja
Hello! Nagyon elégedett voltam az elemzéssel. Kaptam új információkat az oldallal kapcsolatban, ami számomra nagyon hasznos volt. Az automatizálásról sokat tanultam, illetve a kinézetről is kaptam pár hasznos tanácsot. Ami a legjobb, hogy mind ezt szakszerűen összefoglalva. Ajánlom bárkinek, aki szeretne többet kihozni a már meglévő webshopból, vagy éppen egy tejesen ujjat szeretne létrehozni. Mindenféle képen foglak még keresni, hirdetéssel és vevői visszajelzésekkel kapcsolatban. Szia.
Rizner Hedvig
Rizner Hedvig
2022-06-09
ajánlja
Ingyenes konzultáción vettem részt, mely hasznos volt számomra. Udvarias,érthető választ kaptam kérdéseimre
Kovács László
Kovács László
2022-06-06
ajánlja
Egy díjmentes felmérésen vettem részt és egy nagyon jó embert ismerhettem meg Kovács Botond személyében egy intelligens és jól kommunikáló személy.Azt gondolom szeretnék vele együtt dolgozni csak ajánlani tudom
Réka Tokai
Réka Tokai
2022-06-02
ajánlja
Egy ingyenes elemzésen vettem részt, de azt hiszem túlszárnyalta az elképzeléseimet. ☺ Kedves, segítőkész és mindenre részletesen kitér. Segít az elakadásban, ötletet, tanácsot ad a továbbiakhoz. Szóval aki gondolkodik, ne tegye tovább, csak jelentkezzen hozzá! 😉
Boér P. Csaba
Boér P. Csaba
2022-04-06
ajánlja
Szuper! Bátran ajánlom mindenkinek!

Miért érdemes minket választani?

Betartjuk a határidőket

Nálunk nem opció, hogy nem készül el az weboldalad a megadott határidőre. Csak és kizárólag olyan határidőket vállalunk el, amiről tudjuk, hogy be is tudunk tartani.

Megbízhatóak vagyunk

Szolgáltatásunk egyik főbb jellemzője a megbízhatóság. Ez annak köszönhető, hogy mindig készséggel segítünk, ha bármilyen kérdésed lenne, illetve a projekt végén sem engedjük el a kezed.

Garanciát vállalunk

Minden projektre garanciát vállalunk. Ha az átadás során van olyan rész, ami nem tetszik és szeretnél rajta változtatni, akkor mi addig alakítjuk, amíg az elvárásaidnak teljes mértékben megfelel.

Segítünk és támogatunk

Elakadtál? Nem boldogulsz és segítségre van szükséged? Nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal. Ha nincs időd az oldaladdal foglalkozni, akkor szívesen átvállaljuk a weboldalad kezelését.

Odafigyelünk a céljaidra

A konzultáció egyik fő célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat, céljaidat és az elvárásaidat. Hiszen így tudjuk számodra a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtani.

Kijelölt kapcsolattartó

Minden ügyfelünk kijelölt, közvetlen kapcsolattartót kap. Így mindig tudni fogod, hogy éppen hogyan áll a projekted és mire számíthatsz az elkövetkező időszakban.

Kiváló minőségű

A gondtalan, hosszútávú, stabil működés miatt csak és kizárólag prémium szoftvereket használunk, amik az egyes funkciókat biztosítják. Továbbá gyors és megbízható tárhelyet is tudunk ajánlani.

Követjük a trendeket

A mai világban elengedhetetlen, hogy ne csak az elkészített oldalaink, hanem mi is naprakész tudással rendelkezzünk. Ezért mindig figyeljük és alkalmazzuk az új design és marketing megoldásokat.

Rövid határidők

A kidolgozott folyamatainknak köszönhetően, egy egyszerűbb céges weboldalt akár 2-3 hét alatt elkészítünk, míg egy webáruházat 4-5 hetes határidővel tudunk vállalni.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez függ a projekt összetettségétől, a határidőktől és az együttműködéstől is.

Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy egy céges bemutatkozó weboldal készítése 2-3 hetet vesz igénybe. Viszont egy komplexebb weboldal vagy webáruház esetén ennél akár jelentősen több időráfordítást is igényelhet.

A projekt idejét nagyban meghatározza a weboldal funkciónalitása, illetve terjedelme.

Minden weboldal tervezés alapja a megfelelő keretrendszer meghatározása. Fontos az elején átgondolni és tisztázni a weboldal egyes funkcióit, illetve az oldalhoz tartozó elvárásokat és célokat.

Mivel minden egyes plusz funkció növeli a weboldal bonyolultságát és ezzel a projekt költségét is, ezért mindig a lehető legegyszerűbb megoldásokat szoktuk javasolni. Ennek köszönhetően nem csak a projekt költségei lesznek alacsonyabbak, hanem a kivitelezési fázis is jóval lerövidül.

Egyértelműen igen a válasz! Minden weboldal készítés csomagunk magában foglal egy videós tréninganyagot, aminek a segítségével bemutatjuk neked hogyan tudod használni az adott tartalomkezelő rendszert. Pl.: képek és szövegek cserélése, blog bejegyzések írása, események létrehozása. Ha ezen felül bármiben segítségre lenne szükséged, minket nyugodtan kereshetsz!

Igen, kizárólag WordPress alapú fejlesztéseket vállalunk. Ennek oka, hogy a WordPress kezelőfelülete felhasználóbarát így, ha a projekt végén nem szeretnéd igénybe venni a karbantartási csomagunk, akkor is sokkal egyszerűbb dolgod lesz egy WordPress weboldal kezelésében. Ellenben egy programozott oldalnál.

A WordPress változtatásokhoz (kép, blog, bejegyzések), semmilyen programozói tudás nem szükséges!

Teljeskörű garanciát adunk! Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal, a weboldal átadása előtt, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk számodra, és még aznap visszafizetjük a befizetett összeget.

Miután sikeresen kitöltötted az ajánlattal kapcsolatos kérdőívünket, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy online megbeszélés keretein belül átbeszéljük a projektet. 

Nagyon fontos, hogy a kérdőív kitöltése átgondolt és részletes legyen, mivel az online megbeszélésre már egy kezdeti koncepcióval fogok érkezni. Természetesen a megbeszélésen ezt a koncepciót a te személyes igényeidre fogom alakítani, hogy ezzel egy letisztult és végléges célt lássunk magunk előtt.

Egy NEM megfelelő weboldal tulajdonságai!

Edgar Lawrence Doctorow

Rendben, de mennyibe kerül egy weboldal elkészítése?

Egy weboldal elkészítésénél, ha a legolcsóbb megoldást keresel, akkor valószínű, hogy nem én leszek a legjobb választás. Viszont, ha egy magas minőségű és kiváló ár-érték arányú munkát szeretnél kapni, ami a megadott határidőre elkészül, akkor jó helyen jársz.

Mivel minden igény más, és más egy egyszerű egyoldalas weboldaltól kezdve, egészen egy komplex webáruházon át, ezért sajnos nem lehet egy előre meghatározott árat megállapítani. Minden esetben arra törekszünk, hogy megfelelő ár-értek arányú szolgáltatást nyújtsunk számodra.

urhajos laptop hatter

Töltsd ki a kérdőívet

A kapcsolatfelvétel után elküldünk neked egy rövid kérdőívet, ami alapján jobban megismerjük a vállalkozásodat és az elképzelésedet.

ket urhajos hatter laptop

Online találkozunk

Átbeszéljük az esetleges projekttel kapcsolatos kérdéses részeket, illetve ha neked is vannak plusz kérdéseid, akkor itt fel tudod tenni.

urhajos lufi hatter

Küldjük is az árajánlatot

Az online egyeztetés után minden készen áll ahhoz, hogy elkészítsük a részletes árajánlatot és ezt követően elküldjük neked.

Elégedett ügyfelek mondták rólam:

Zsolt Kertész
Zsolt Kertész
2022-06-22
ajánlja
Köszönet hogy részt vehettem a trainingen. Csak ajánlani tudom kezdő és haladó vállalkozásoknak is egyaránt. Nagyon sok hasznos és építő jellegű információt kaptam érdemes vele együtt dolgozni;)
Muhari Nikoletta Lia
Muhari Nikoletta Lia
2022-06-13
ajánlja
Hasznos tanácsokat kaptam a weboldalam optimalizálását és továbbfejlesztését illetően.
Patkós Dániel
Patkós Dániel
2022-06-13
ajánlja
Hello! Nagyon elégedett voltam az elemzéssel. Kaptam új információkat az oldallal kapcsolatban, ami számomra nagyon hasznos volt. Az automatizálásról sokat tanultam, illetve a kinézetről is kaptam pár hasznos tanácsot. Ami a legjobb, hogy mind ezt szakszerűen összefoglalva. Ajánlom bárkinek, aki szeretne többet kihozni a már meglévő webshopból, vagy éppen egy tejesen ujjat szeretne létrehozni. Mindenféle képen foglak még keresni, hirdetéssel és vevői visszajelzésekkel kapcsolatban. Szia.
Rizner Hedvig
Rizner Hedvig
2022-06-09
ajánlja
Ingyenes konzultáción vettem részt, mely hasznos volt számomra. Udvarias,érthető választ kaptam kérdéseimre
Kovács László
Kovács László
2022-06-06
ajánlja
Egy díjmentes felmérésen vettem részt és egy nagyon jó embert ismerhettem meg Kovács Botond személyében egy intelligens és jól kommunikáló személy.Azt gondolom szeretnék vele együtt dolgozni csak ajánlani tudom
Réka Tokai
Réka Tokai
2022-06-02
ajánlja
Egy ingyenes elemzésen vettem részt, de azt hiszem túlszárnyalta az elképzeléseimet. ☺ Kedves, segítőkész és mindenre részletesen kitér. Segít az elakadásban, ötletet, tanácsot ad a továbbiakhoz. Szóval aki gondolkodik, ne tegye tovább, csak jelentkezzen hozzá! 😉
Boér P. Csaba
Boér P. Csaba
2022-04-06
ajánlja
Szuper! Bátran ajánlom mindenkinek!

ELAKADTÁL? MI SEGÍTÜNK!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

-10% KEDVEZMÉNY!

Siess, mert az első 10 megrendelőnek -10% kedvezményt adunk a projekt teljes árából!

INGYENES KONZULTÁCIÓ!

Egy online konzultáción bemutatom a javaslataimat, hogy hol érdemes fejleszteni a weboldaladon.

Meddig hitegedet még magadat azzal, hogy felfuttathatod a vállalkozásodat középszerű weboldalakkal?

Hozz egy döntést, és ne azt döntsd el, hogy kell ez a szolgáltatás, hanem azt, hogy elkezdesz-e végre olyan weboldalakkal kiállni a piacod elé, mint azt az éllovas cégek teszik?

Dönts most, vagy döcögj tovább az üzlettel!

Idáig legörgettél és még mindig NEM jelentkeztél?

Vagy már készen állsz, csak kíváncsi voltál, mi van még az oldalon?
Ez a vége! 🙂 Szóval görgess fentebb és szerezd be a saját példányod!