Felhasználóbarát, modern megjelenésű, reszponzív!

Profi webáruház készítés rövid határidővel!

Nem csak egyedi megjelenésű, de hatékony webáruházakat is készítünk, ami növelni fogja a vállalkozásod bevételét és leveszi a terhet a válladról.

A SIKERTELEN VÁLLALKOZÁSOK TITKA!

Amiért a látogatók 90%-a már az első pár másodpercben elhagyja az oldaladat!

laptop hatter

Reszponzívitás hiánya

Manapság az oldalakat 60-70%-ban mobil eszközön használják. Ezért nagyon fontos, hogy az elkészített webáruház ne csak asztali gépen, hanem mobilon is kitűnően működjön.

robogo hatter

Lassú betöltés

Minden egyes betöltési másodperc csökkenti annak az esélyét, hogy valaki tovább maradjon az oldalon. Lehet, hogy ezzel éppen egy nagy és komoly lehetőséget elszalatva!

viking hatter

Elavult kinézet

Mivel először a látogatók a webáruházzal találkoznak, ezért egy rossz megjelenésű oldal könnyen negatív tulajdonságokkal jellemezhetik a vállakozás minőségét is.

beszelgetes hatter

Bonyolult navigáció

Egy webáruház alapja az egyszerűség és az átláthatóság. Sokan ennek hiánya miatt távoznak az oldaladról, mert feladják a keresgélést és mennek át a konkurenciához.

villaskulcs hatter

Nincs optimalizálva

Egy nem optimalizált kép és videó több problémát is okozhat a webáruházzal. A túlságosan nagy fájlméret belassítja, a pixeles megjelenés pedig rontja a megjelenését.

megafon hatter

Felesleges szöveg

Egy értékesítési webáruház célja, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a legtöbb információt adjuk át a látogató számára. Ezért fontos a tömör, egyszerű és hatékony szövegírás.

Webáruházaink főbb jellemzői

Még kezdő vagy a webáruház területen?

Nem csak az oldal készítésében tudunk segíteni!

Webáruház tulajdonosként rengeteg tapasztalati tudásra tettem szert, aminek köszönhetően más kezdő webáruház tulajdonosnak is tudtam a kezdeti lépésekben segíteni. A szolgáltatás főbb előnye, hogy saját tapasztalataimat és buktatóimat mutatom be, hogy más ne kövesse el ugyan azokat a hibákat. 

Milyen az ideális termék?

A megfelelő termékválasztás fontos része a vállalkozásodnak. Viszont a kiválasztás előtt fontos ismerni azokat a pontokat, amik alapján egyszerűbb lesz megtalálni a számodra tökéletes terméket.

Hogyan válassz beszállítót.

Egy rossz beszállító sok időt és pénzt vehet ki a vállalkozásodból. Én megmutatom azokat a trükköket, aminek köszönhető drasztikusan lecsökkentheted ennek a kockázatát.

Mit írjak a beszállítónak?

Kezdetben nehéz angol nyelven megfogalmazni, hogy pontosan mit szeretnél az adott beszállítótól. Ezért előre elkészített példamondatokon keresztül bemutatom az egyeztetési folyamatot, hogy pontosan mire számíthatsz a kapcsolatfelvételkor.

Beszerzési buktatók

A termékbeszerzés során fontos körültekintőnek lenni, hogy a megrendelt termék kibontása után ne érezd magad becsapva. Ennek megelőzésére létrehoztam egy ellenőrző listát, ami végig vezet ezeken a buktatókon.

Milyen szállítást válasszak?

Tapasztalati példák alapján részletesen megmutatom az egyes szállítási típusokat és az ahhoz tartozó fuvarparitásokat, hogy milyen előnyeik és hátrányaik vannak. Ennek tudatában könnyebb lesz kiválasztani a számodra ideális opciót.

Hogyan kell elvámolni a termékeimet?

Egy kezdő vállalkozónak a termékek elvámolása kezdetben sok nehézséggel járhat. Például milyen lépésekből áll egy ilyen folyamat és adatokra lesz szükség. Érdemes már az elején ezeknek az információknak a tudatában lenni, hogy ha vámeljárásra kerül a sor, akkor az már gördülékeny legyen.

Valami még hiányzik?

Ha van olyan rész, ami a beszerzéssel kapcsolatos és nincs az anyagban, akkor írj nekünk és mi szívesen kiegészítjük.

30 perces online konzultáció

Az anyag végén lehetőség van egy 30 perces online konzultációra, ahol fel tudod tenni az összes kérdésedet és át tudjuk beszélni a problémás részeket.

AJÁNDÉK BÓNUSZOK

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Közösen átbeszéljük a jelenlegi céges problémákat, illetve milyen céljaid és elképzeléseid vannak a webáruházzal kapcsolatban.

WEBÁRUHÁZ ELEMZÉSE

A webáruházról készítek egy részletes elemzést technikai és design szempontból, hogy hol érdemes rajta javítani, amit az online konzultáción prezentálok.

TRÉNING

Ha a projekt végeztével nem szeretnéd kérni a karbantartási csomagot, akkor az online tréningen megtanítalak, hogy hogyan kell kezelni és karbantartani az oldaladat.

DOMAIN VÁLASZTÁS

Még nincs meg a tökéletes domain név? Én megmutatom, hogy mik azok a szabályok, amik alapján egyszerű kiválasztani.

TÁRHELY VÁLASZTÁS

Keresed a megfelelő tárhelyet? Webáruház készítőként segítek kiválasztani a számodra ideális választást.

SZAKMAI TANÁCSADÁS

A közös munkánk során különböző szakmai tanácsokkal támogatlak, hogy a vállalkozásod hatékonyabb legyen.

Miért elengedhetetlen egy webáruház?

A hagyományos üzletekkel szemben az e-kereskedelmi üzlet létrehozásának és működtetésének költsége nagyon alacsony. Pénzt takaríthat meg a marketingen, a munkaerőn és a rezsiköltségen is.

Az online áruházak a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetőek, aminek köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban értékesíthetik a termékeket. A megnövekedett bevételek és az alacsonyabb üzemeltetési kiadások segítenek a vállalkozásoknak megnövelni a haszonkulcsukat, ami az e-kereskedelmi platform fontos előnyének bizonyult.

Egy webáruház üzemeltetés két legnagyobb kihívása a feladatok beosztása és annak hatékony elvégzése, illetve minden területen a megfelelő szakmai tudás elsajátítása.

Volt webáruház tulajdonosként én is ugyan ezekben a problémákban szenvedtem, de sikerült szinte a teljes webáruház folyamatot leautomatizálnom, hogy tényleg az igazán fontos dolgokkal tudjak foglalkozni.

Például ha minket választasz, akkor lehetőség van rá, hogy a teljes webáruház oldalad karbantartását mi végezzük el, így ezzel neked nem kell foglalkoznod.

A fizikai kiskereskedelmet a márkaépítés és a kapcsolatok vezérlik. E két mozgatórugó mellett az online kiskereskedelmet az organikus keresési találatok forgalmai is mozgatják.

Nem szokatlan, hogy az ügyfelek egy linkre kattintanak a Google találatai között, és egy olyan e-kereskedelmi webhelyre kerülnek, amelyről még soha nem hallottak. Ez további bevételi forrás lehet az egyes e-kereskedelmi vállalkozások számára.

A weboldalra látogatók általában nem csak a nevüket, e-mail címüket és telefonszámukat adják meg, amikor regisztrálnak vagy vásárolnak egy webhelyen, hanem már az oldal meglátogatásakkor is  rengeteg fogyasztói érdeklődési és demográfiai adatokat is rendelkezésre bocsátanak, amelyek a Facebook és Google Analytics szolgáltatáson keresztül lesznek elérhetőek.

Ezzel segítenek a webáruház tulajdonosának optimalizálni a célközönségét, ami a hirdetések beállításában és az oldal szövegezésénél nagyon fontos szempontok.

Ha online értékesítesz, akkor a vállalkozásod a hét minden napján, a nap 24 órájában nyitva tart. Annak ellenére, hogy az ügyfélszolgálat esetleg aludt, az automatizálás biztosítja, hogy az értékesítési folyamat többi része mindig gördülékenyen működjön és a fogyasztók az év bármelyik napján, bármikor vásárolhassanak.

Az ilyen elérhetőség növeli a bevételt és segít a vevők és a kereskedők közötti jobb kapcsolat kialakításában.

Egy fizikai üzlet bővítése több alapterületet, alkalmazottakat és polcterületet igényel. Ezzel szemben nagyon egyszerű egy webáruházat bővíteni, ami az e-kereskedelem egyik kevésbé nyilvánvaló előnye a vállalkozások számára.

Egy webáruház bővítése során csak több készletre, néhány digitális módosításra és esetleg több tárhelyre van szüksége, ami sokkal olcsóbb, mint a kirakat helye. Az online lét azt is kiküszöböli, hogy új üzletet kell nyitni egy másik helyen, mivel egy webáruház már egy globális piacon elérhető.

Mikor szükséges a webáruház?

Egy webáruház a tapasztalatok szerint, akkor éri meg a tulajdonosának, ha:

ELAKADTÁL? MI SEGÍTÜNK!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

-10% KEDVEZMÉNY!

Siess, mert az első 10 megrendelőnek -10% kedvezményt adunk a projekt teljes árából!

INGYENES KONZULTÁCIÓ!

Egy online konzultáción bemutatom a javaslataimat, hogy hol érdemes fejleszteni a webáruházadon.

Mire számíthatsz, hogy ha együtt dolgozunk?

astronauta_asztal
Konzultáció
Az online konzultáció célja, hogy jobban megismerjük a vállalkozásodat és a webáruházaddal kapcsolatos elvárásaidat. Ezt követően meghatározzuk a főbb célokat, amiket a tervezés során figyelembe veszünk.
1
astronauta_asztal
astronauta_oleles
Árajánlat, szerződés
Az elképzelések, illetve az igények megismerését követően összeállítjuk az árajánlatot, ami tartalmazza a webáruház készítéshez szükséges részfeladatok listáját. Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszésedet, megkötjük a szerződést.
2
astronauta_oleles
astronauta_tarsalgas
Bekérjük a webáruházadra szánt tartalmakat
A webáruház készítés legelső pontja az oldalra szánt szöveges és képi tartalmak bekérése. Természetesen a szöveges tartalmak megírásában, illetve igény szerint a megfelelő képek beszerzésében is tudunk segíteni.
3
astronauta_tarsalgas
astronauta_ceruza
Tervezés
Mivel a konzultáción részletesen megismertük az elvárásokat, ezért a megbeszéltek szerint ebben a fázisban beállítjuk az egyes funkciókat és megtervezzük az webáruházad egyedi arculatát.
4
astronauta_ceruza
astronauta_oltony
Design bemutatása
Az elkészült webáruházat közösen átnézzük, illetve elküldjük neked, hogy te is meg tudd nézni. Ha esetleg szeretnél módosítani az oldalak elemein, természetesen ezen a ponton bátran jelezheted nekünk és mi elvégezzük a kért változtatásokat.
5
astronauta_oltony
astronauta_bevasarlokocsi
Tesztelés és átadása
Az általad jóváhagyott webáruház legutolsó körben átesik egy több pontból álló ellenőrzésen annak érdekében, hogy kifogástalan webáruházat adhassunk át.
6
astronauta_bevasarlokocsi
Karbantartási lehetőség
A karbantartási szolgáltatást azért találtuk ki, hogy ne kelljen többé aggódnod webáruházad teljesítménye és biztonsága miatt. Garantáljuk a honlap zavartalan működését, valamint kihozzuk belőle a legtöbbet.
7

Ki áll a Galaxy Webdesign mögött?

Kovács Botond vagyok szabadúszó webdesigner, volt webáruház tulajdonos, webáruház készítő és a GalaxyWebdesign.hu tulajdonosa. 

Olyan magánszemélyeknek, kis- és középvállalkozóknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek nincsen több millió forintjuk, hogy egyedi fejlesztésű webáruházat készíttessenek, azonban mégis szeretnének megjelenni az interneten.

Webáruház tulajdonosként rengeteg tapasztalati tudásra tettem szert, aminek köszönhetően más kezdő webáruház tulajdonosnak is tudtam a kezdeti lépésekben segíteni. Ennek okán nem csak a webáruház oldal megépítésében, hanem mindegy egyéb feladatban is tudok segíteni. Például a termékbeszerzés teljes folyamatában vagy éppen a fulfillment szolgáltatásban.

Fontosnak tartom ebben a szakmában a fejlődést, hiszen folyamatosan jelennek meg újabb és újabb trendek, amit követni kell. Sok képzésen vettem és veszek részt, hogy mindig naprakészen tartsam tudásom. Alapvető még számomra a precizitás, ezért minden munkámat alapos tervezéssel és kivitelezéssel végzem el.

Várom, hogy együtt dolgozzunk.

Vitamentes GARANCIA!

A nagy ígéretek könnyen üres szavakká válhatnak, ha nem azt kapod amire számítottál az itt leírtakból. Ezért én, Kovács Botond megígérem és garantálom neked, hogy egy kitűnő élményben lesz részed.

Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal, a projekt átadása előtt, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk számodra, és még aznap visszafizetjük a befizetett összeget.

Gyakran Ismételt Kérdések

Ez függ a projekt összetettségétől, a határidőktől és az együttműködéstől is.

Nagy általánosságban azonban elmondható, hogy egy céges bemutatkozó weboldal készítése 2-3 hetet vesz igénybe. Viszont egy komplexebb webáruház esetén ennél akár jelentősen több időráfordítást is igényelhet.

A projekt idejét nagyban meghatározza a webáruház funkciónalitása, illetve terjedelme.

Minden webáruház tervezés alapja a megfelelő keretrendszer meghatározása. Fontos az elején átgondolni és tisztázni a webáruház egyes funkcióit, illetve az oldalhoz tartozó elvárásokat és célokat.

Mivel minden egyes plusz funkció növeli a webáruház bonyolultságát és ezzel a projekt költségét is, ezért mindig a lehető legegyszerűbb megoldásokat szoktuk javasolni. Ennek köszönhetően nem csak a projekt költségei lesznek alacsonyabbak, hanem a kivitelezési fázis is jóval lerövidül.

Egyértelműen igen a válasz! Minden webáruház készítés csomagunk magában foglal egy videós tréninganyagot, aminek a segítségével bemutatjuk neked hogyan tudod használni az adott tartalomkezelő rendszert. Pl.: képek és szövegek cserélése, blog bejegyzések írása, események létrehozása. Ha ezen felül bármiben segítségre lenne szükséged, minket nyugodtan kereshetsz!

Igen, kizárólag WordPress alapú fejlesztéseket vállalunk. Ennek oka, hogy a WordPress kezelőfelülete felhasználóbarát így, ha a projekt végén nem szeretnéd igénybe venni a karbantartási csomagunk, akkor is sokkal egyszerűbb dolgod lesz egy WordPress webáruház kezelésében. Ellenben egy programozott oldalnál.

A WordPress változtatásokhoz (kép, blog, bejegyzések), semmilyen programozói tudás nem szükséges!

Teljeskörű garanciát adunk! Amennyiben nem vagy elégedett a munkánkkal, a webáruház átadása előtt, pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk számodra, és még aznap visszafizetjük a befizetett összeget.

Miután sikeresen kitöltötted az ajánlattal kapcsolatos kérdőívünket, felvesszük veled a kapcsolatot, hogy egy online megbeszélés keretein belül átbeszéljük a projektet. 

Nagyon fontos, hogy a kérdőív kitöltése átgondolt és részletes legyen, mivel az online megbeszélésre már egy kezdeti koncepcióval fogok érkezni. Természetesen a megbeszélésen ezt a koncepciót a te személyes igényeidre fogom alakítani, hogy ezzel egy letisztult és végléges célt lássunk magunk előtt.

Egy NEM megfelelő webáruház tulajdonságai!

Edgar Lawrence Doctorow

Rendben, de mennyibe kerül egy webáruház elkészítése?

Egy webáruház elkészítésénél, ha a legolcsóbb megoldást keresel, akkor valószínű, hogy nem én leszek a legjobb választás. Viszont, ha egy magas minőségű és kiváló ár-érték arányú munkát szeretnél kapni, ami a megadott határidőre elkészül, akkor jó helyen jársz.

Mivel minden igény más, és más egy egyszerű egyoldalas weboldaltól kezdve, egészen egy komplex webáruházon át, ezért sajnos nem lehet egy előre meghatározott árat megállapítani. Minden esetben arra törekszünk, hogy megfelelő ár-értek arányú szolgáltatást nyújtsunk számodra.

urhajos laptop hatter

Töltsd ki a kérdőívet

A kapcsolatfelvétel után elküldünk neked egy rövid kérdőívet, ami alapján jobban megismerjük a vállalkozásodat és az elképzelésedet.

ket urhajos hatter laptop

Online találkozunk

Átbeszéljük az esetleges projekttel kapcsolatos kérdéses részeket, illetve ha neked is vannak plusz kérdéseid, akkor itt fel tudod tenni.

urhajos lufi hatter

Küldjük is az árajánlatot

Az online egyeztetés után minden készen áll ahhoz, hogy elkészítsük a részletes árajánlatot és ezt követően elküldjük neked.

ELAKADTÁL? MI SEGÍTÜNK!

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

-10% KEDVEZMÉNY!

Siess, mert az első 10 megrendelőnek -10% kedvezményt adunk a projekt teljes árából!

INGYENES KONZULTÁCIÓ!

Egy online konzultáción bemutatom a javaslataimat, hogy hol érdemes fejleszteni a webáruházadon.

Készen állsz a változásra?

Meddig hitegedet még magadat azzal, hogy felfuttathatod a vállalkozásodat középszerű webáruházakkal?

Hozz egy döntést, és ne azt döntsd el, hogy kell ez a szolgáltatás, hanem azt, hogy elkezdesz-e végre olyan webáruházakkal kiállni a piacod elé, mint azt az éllovas cégek teszik?

Dönts most, vagy döcögj tovább az üzlettel!

Idáig legörgettél és még mindig NEM jelentkeztél?

Vagy már készen állsz, csak kíváncsi voltál, mi van még az oldalon?
Ez a vége! 🙂 Szóval görgess fentebb és szerezd be a saját példányod!